Alışveriş Sepetim   
   Müşteri Girişi   
   Bayi Girişi   
   Gizlilik Politikası   
   Tüketici Hakları   
   Ürün İade Şartları   
   KVKK   
Satış noktası arama
Çözüm noktası arama
Tel: +90 212 4828600 pbx | E-posta: info@navitech.com.tr 
© 2013 Navitech. Tüm hakları saklıdır 
Neden navitech navigasyon ?

EN KAPSAMLI, GERÇEK TÜRKİYE NAVİGASYONU

En kapsamlı, tam detay navigasyon
Navitech Navigasyon cihazları, 81 il , 957 ilçe , 2951 belde tam detaylı dijital haritasına sahip olan Türkiye’nin en kapsamlı navigasyon cihazlarıdır.

Simulasyonla ön bilgilendirme
Navitech Navigasyon cihazları ile yola çıkmadan önce gideceğiniz rotanın simulasyonunu izleyebilirsiniz.

Sürekli ve gerçek zamanlı bilgilendirme
Gideceğiniz noktaya ilerlerken kalan mesafeyi, aracınızın hızını ve hangi yönde ilerlediğinizle ilgili tüm bilgileri gerçek zamanlı olarak takip edebilirsiniz.

Kayıtlı yüzbinlerce nokta

 

Navitech Navigasyon cihazları sadece sizi hedefinize yönlendirmekle kalmaz. Aynı zamanda yolda ihtiyaç duyabileceğiniz eczane, hastane, alışveriş merkezi, benzin istasyonu, ATM, restoran vb. 800.000'in üzerinde önemli noktanın da yerini size göstererek ihtiyaçlarınızı en kısa sürede gidermenizi sağlar.

Yeni ülke haritalarını ekleme olanağı
Türkiye dışındaki ülkelere seyahat edecek Navitech sahipleri, istenilen ülke ya da bölgenin haritasını yeni Navitech'lere yükleme avantajına da sahip.

Sık kullanılan destinasyonlara kolay erişim
Geçmişte ziyaret ettiğiniz tüm noktalar Navitech Navigasyon cihazınızın hafızasına kaydedilir ve aynı destinasyona tekrar erişimde hız ve kolaylık sağlar. Dilerseniz sık ziyaret ettiğiniz noktaları kendiniz kaydederek daha sonra tek tuşla ulaşabilirsiniz.

Nasıl gitmek isterseniz, tercihinize uyar
İster yavaş ister hızlı, ister yaya, ister motorsikletle... Hangi hızda ilerlerseniz, sizi o hıza uygun yönlendirir. Ayrıca otoban, feribot, ücretli yol tercihlerinize ve gece-gündüz seçeneklerine göre en hızlı ve en kısa yolu size bulur.

Yolculuğunuza keyif ve eğlence katar
Müzik çalar, video oynatıcı, handsfree telefon görüşmesi, dijital fotoğraf albümü ve navigasyon özellikleriyle tam bir multimedya ürünü olarak tüm seyahatlerinizi keyif ve eğlenceye dönüştürür.

Yol bilgisayarı
Cihazın Navigasyon menüsünden yol bilgisayarını seçerek yol boyunca aracınızın ortalama hızını, maksimum hızını, gideceğiniz lokasyona kalan mesafenizi ve dijital pusula bilgilerini tek bir ekrandan görebilme kolaylığını yaşarsınız.